SPERMIDINAS 6 MG

49.95

Maisto papildas
Senėjimo lėtinimui/antioksidantas

Kilmės šalis: ES
Pakuotė: 90 kapsulių
Grynasis kiekis: 45 g.

Liko 17

Liko 17

Aprašymas

Maisto papildas

Spermidinas yra biogeninis poliaminas, kuris dalyvauja ląstelių homeostazėje, augime, proliferacijoje ir autofagijoje [1]. Autofagija, tai ląstelėse vykstantis perdirbimo procesas, dėl kurio senos ląstelės atsinaujina ir taip galima atkurti jų veiklą [2]. Jo randama kviečių gemaluose, sojos pupelėse, riešutuose ir kai kuriuose vaisiuose bei daržovėse, jį taip pat gamina mikrobiota.
Buvo pastebėta, kad jis turi platų veikimo mechanizmų spektrą, literatūroje galima rasti informacijos apie jo priežudegiminį poveikį [3-4], antioksidacines sąvybes [5-6]. Toliau tyrinėjat spermidino poveikį, keli straipsniai apžvelgė ir jo galimybės sumažinti neurodegeneracinių procesų, medžiagų apykaitos ligų, širdies ligų ir vėžio riziką – tačiau tam vis dar reikia daugiau mokslinių tyrimų! Įdomu ir tai, kad spermidino sukelta autofagija galėtų lėtinti pažinimo funkcijų nuosmukį dėl įtariamo gebėjimo išvalyti beta amiloido plokšteles smegenyse [3]. Šiuo metu oficialių rekomendacijų dėl spermidino paros suvartojimo kiekio nėra, tačiau klinikiniai tyrimai rodo, kad optimalus papildo kiekis yra 1-6 mg per dieną [7]. Su amžiumi organizmas gamina vis mažiau spermidino [8], todėl prasminga jį vartoti kaip maisto papildą.

Kviečių ekstraktas, kuriame daug spermidino.

SUDĖTIS

Sudedamosios dalys: spermidino trichloridas (iš kviečių ekstrakto), kapsulės apvalkalas hidroksipropilmetilceliuliozė, lipnumą reguliuojanti medžiaga hidroksipropilmetilceliuliozė.

Ingredientas 1 kapsulėje yra RMV*,%
Kviečių ekstraktas 353 mg **
                             kuriame spermidino 6 mg **

RMV* – referencinė maistinė vertė (RMV).

** – referencinė maistinė vertė nenustatyta.

VARTOJIMAS IR LAIKYMAS

Rekomenduojama vartoti suaugusiems po 1 kapsulę per dieną.

Įspėjimai: neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Nevartoti, jei esate alergiški kokiai medžiagai esančiai sudėtyje, galimi alergenai esantys sudėtyje – paryškinti. Produktas nėra skirtas vartoti vaikams, nėščioms ir žindančioms moterims. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Prieš vartojant, rekomenduojama pasitarti su gydytoju ar kitu sveikatos priežiūros specialistu.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, švarioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Saugoti nuo drėgmės ir tiesioginių saulės spindulių.

Pagaminta pagal UAB Egomedum (Savanorių pr. 137, Kaunas, Lietuva) užsakymą. Pagaminta ES.

Geriausias iki: žiūrėti ant pakuotės

Papildoma informacija

Kilmės šalis

ES

Pakuotė

90 kapsulių

Grynasis kiekis

45g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SPERMIDINAS 6 MG”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Palyginti